Kenburns

Versions

Carrer dels Telers 16 08221 Terrassa Barcelona Espanya
93 731 46 17
Escriu-nos

Reformes d'habitatges i construcció de cases

Versions està composta per un equip d'arquitectes, interioristes i geobiòlegs amb una llarga trajectòria professional.

Reformem pisos, cases, lofts, masies, xalets i tota mena d'immobles. Reformes integrals o parcials amb dissenys actuals i funcionals, tenint en compte cada espai a reformar. Construïm habitatges unifamiliars. 

Si vol una casa sana i energèticament equilibrada, a Versions fem estudis i dissenys i construïm la casa dels seus somnis basant-nos en el disseny i els coneixements de les pautes adequades per evitar qualsevol tipus de geopatia negativa que pugui afectar la salut de les persones que l'habiten. Cases saludables per viure en harmonia i relax. 

Per a nosaltres cada projecte és el més important i sempre oferim la millor solució per a cada cas. Ens adaptem a les necessitats de cada client comptant amb l'assessorament tècnic adequat.

Perquè els nostres clients no s'hagin de preocupar per res, a Versions ens fem càrrec de tota la gestió del projecte de reforma o construcció, des del primer contacte fins al final de l'obra.

Truqui'ns, estem encantats d'atendre'l.


Contacta amb nosaltres

Si us plau, revisa els camps seleccionats
Abans de signar/enviar la sol·licitud, ha de llegir i acceptar la informació bàsica sobre protecció de dades que es presenta en la política d'ús de dades

Gràcies per posar-te en contacte amb nosaltres

Ens posarem en contacte amb tu tan aviat com sigui possible

feu clic per a copiar el mailemail copied